16 de març del 2020

Zoom: comunicació a distància

Aquests dies és molt important poder-nos comunicar a distància, tant per temes de feina, com per parlar amb la família i amics que no tenim a prop.

Hi ha dues opcions molt conegudes:

Skypeque et permet fer videoconferència entrant amb el compte de correu d'Outlook/Hotmail.

També Hangouts, que et permet fer el mateix, però amb el compte de correu de Gmail, ja que pertany a Google.

Les dues aplicacions estan molt bé, però només et pots comunicar amb gent que tingui un compte d’Outlook/Hotmail, en el cas d'Skype, i amb gent amb un compte de Gmail, en el cas de Hangouts.

Així que hem decidit parlar d'una aplicació menys coneguda, però que et permet parlar amb qualsevol persona que tingui un compte de correu electrònic, amb les mateixes aplicacions que Skype i Hangouts. Aquesta aplicació és Zoom. Funciona baixant l'aplicació i registrant-te amb un compte de correu. Aleshores ja pots fer una conferència convidant a qui vulguis, només els hi has d'enviar un enllaç per entrar en la teva conversa i aquesta persona s'haurà de baixar l'aplicació.



Zoom et permet enviar imatges, documents, xatejar mentre parles, dibuixar, compartir una pantalla simultàniament, gravar converses, etc. També pots decidir treure la veu o la imatge a la conversa, en cas que no vulguis que l'altre et vegi o et senti. Es pot convidar fins a 100 persones a una mateixa conversa. És molt útil per a reunions d'empresa.




Tutorial 2020. Com utilitzar el Zoom.

Zoom. Tutorial de l'eina per a webinars i videoconferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: