CREA

Manualitats

Ampliem el terreny del blog aconsellant algunes pàgines per fer manualitats, origamis, bricolatge, etc. És molta la informació sobre aquestes temàtiques a Internet, per això hem fet una petita selecció que creiem que us pot interessar i que és possible fer-la a casa o amb poc material.

Bella y Genial. Idees fàcils de bricolatge per transferir fotos.

Blog mano a mano. Blog sobre bricolatge, jardinera, decoració i més consells per organitzar-se, per la millora de les condicions de la llar, etc.

Creative Park. Pàgina amb retallables per fer diferents figures (animals, plantes, joguines...) i postals. Només es necessita un ordinador amb internet (o un mòbil) per descarregar els retallables i les instruccions, una impressora per imprimir els retallables, més tisores i pega.

Genial. Vídeo amb patrons de zentangle perquè els puguis imitar.

Guia de manualidades. Pàgina web amb molts recursos variats, però la majoria recursos per fer diferents manualitats. Es troben en diferents categories: bricolatge, ceràmica, feltre, fruites i verdures, fusta, pintura, vidre, deco i Feng Shui, receptes, per al bany, per a la cuina per als fills, cartró, cuir, flors, goma eva, paper, porcellana freda, costura i teixit, "el conseller", especials, per elles, per a la llar i espelmes i sabons.

Jo Nakashima - Origami. Canal del youtube d'aquest expert en origami que penja diferents tutorials que es poden seguir per dificultats (simple, intermediate i complex) o per temàtiques. Els seus vídeos són molt clars, en part perquè els acompanya d'un diagrama a la part dreta de la pantalla.

Manualidades. Idees de manualitats per fer amb massa.

Papelisimo. Pàgina web en què ensenyen a fer diferents manualitats on l'element comú és el paper. Les manualitats estan classificades en diferents categories i subcategories: "paper" (on entrarien tècniques com l'scrapbooking o l'origami), "nens" (on donen eines per fer treballs manuals, com dibuixos, però també consells i recomanacions), "regals" (centrada amb els tipus d'embolcalls per embolicar regals, targetes o invitacions i regals en dates assenyalades), "decoració" (tant de la casa com per festes), reciclatge (com reciclar diferents elements quotidians), "flors de paper" i "romàntics".

Rincon de Baquí. Blog dedicat principalment a l’scrapbooking i el decoupage amb un apartat de tutorials i vídeotutorials.

Søstrene Grene. Tutorial per fer ocells amb fils. A la seva pàgina web hi ha molts més projectes.

Staedtler. Programa amb plantilles per crear mandales, descarregar-les i imprimir-les per pintar-les.

Recomanació eBiblio:


Labors

Aquests dies, que no podem sortir al carrer i ens trobem amb moltes hores per omplir, que millor manera de conèixer i aprendre a fer labors. A Internet, trobem molts i molts recursos per aprendre el ganxet, el punt de mitja, i moltes altres labors, i per animar a totes aquelles persones, sigui homes o dones, i de qualsevol edat, que encara no us heu posat i que us agradaria aprendre, us oferim aquests vídeotutorials molt divulgatius.

Així, que agafeu l'agulla, la llana del color que més us agradi, i encara que sigui una mica complicat al començament, amb paciència, de seguida us sentireu atrapats per aquesta activitat que a més a més de ser molt entretinguda, és molt saludable per a la nostra ment. 

El Baul de la Abuelita. Puntos básicos de ganchillo. Cadeneta y punto bajo. En aquest vídeo aprenem a teixir la cadeneta i el punt baix, a més de veure com s'inicia la labor i com fer les primeres fileres.

El Baul de la Abuelita. Puntos básicos de ganchillo. Punto medio alto, alto doble, triple. Aprenem a teixir el punt mitja alt, alt, alt doble, triple...

GanchilloFiliaLovingCrochet. Puntos básicos ganchillo paso a paso. Un petit tutorial de punts bàsics para començar a fer ganxet.

Knitting and Crochet. A la seva pàgina del Facebook podràs trobar molts vídeos sobre Crochet.

Tejiendo con Liliana Milka. Crochet para principiantes: Primeros pasos, nudo de inicio y cadenas. Començarem pels passos previs: com subjectar l'agulla de crochet, com subjectar el fil, etc. Després aprendrem a realitzar el nus d'inici i les cadenes.

Mi primera maquina de coser. Blog on et guien en el món de la costura amb consells per comprar una màquina de cosir, et donen idees i tutorials de costura i molts més consells.


Oh, Mother Mine DIY! Curso online gratis: Aprender a tejer 1. En aquest curs pots aprendre a teixir i quina llana correspon a la grandària de les agulles per teixir.

Oh, Mother Mine DIY! Curso online gratis para aprender a tejer 2: cómo montar los puntos.

Oh, Mother Mine DIY! Curso online gratis Aprender a tejer 3: puntos básicos. Com fer punts del dret i punts del revés, els punts bàsics per a aprendre a teixir amb dues agulles.

Oh, Mother Mine DIY! Curso online gratis Aprender a tejer 4: como hacer aumentos y disminuciones. Com fer augments i disminucions a l’interior de la labor.

Lanátika. 5 maneras de montar puntos. Aprender a tejer punto (tricot/dos agujas). Cinc maneres diferents de muntar punts a dues agulles per a poder triar el muntatge ideal per a cada projecte teixit.

Creactivate con mari. Como tejer bufandas con dos agujas Diy scarf “Punto bobo”. En aquest tutorial veuràs com teixir bufandes amb dues agulles, aprenent tots els passos bàsics per a fer punt.

MissDIY. Gorro de lana con dos agujas súper fácil. Tutorial pas a pas de com fer un capell de llana amb dues agulles per a principiants.

Recomanacions eBiblio:

  • Claudia Giardina. El libro de flores de ganchillo.
  • Darla Singer. Tejido para principiantes: cómo hacer manualidades, croché, puntadas de punto y patrones.
  • El gran libro de las labores.
  • Mara Visconti. Cómo hacer, decorar y vestir las muñecas.
  • Naumann & Göbel Verlag. Ganchillo - De las nociones básicas a proyectos espectaculares: Las técnicas más importantes y más de 35 proyectos para realizar.
  • Naumann & Göbel Verlag. Tricotar - De las nociones básicas a proyectos espectaculares: Las técnicas más importantes y más de 25 proyectos para realizar.
  • Raffaela Cane. Hacer punto.
  • Rosa Pomar. Punto portugués. 20 modelos contemporáneos de inspiración tradicional.
  • Shine. Maestros de la costura. Manual imprescindible para confeccionar tu propia ropa Los mejores patrones de la costura.
  • Verónica Vercelli. Casa crochet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: