10 de març del 2020

Infografies


Anteriorment explicàvem que una manera de fer un currículum original era fer-lo en format infografia. Per això en aquesta entrada al blog intentarem explicar més detalladament el que són les infografies.
Les infografies són una eina que ens ajuda a presentar la informació de manera visualment clara. A Internet trobem diferents recursos per crear infografies. Aquí en tenim un llistat:

Piktochart és una plataforma al núvol creada per editar imatges en línia creant infografies. Hi ha una versió gratuïta, amb més de 800 plantilles, i una de pagament. S’ha de crear un compte i a partir d’aquí utilitzar les plantilles predissenyades.
Tutorials de Piktochart:
Artlejandra. Tutorial Piktochart.


El programa Canva que vam descriure anteriorment també ofereix plantilles gratuïtes per fer infografies.
Tutorials de Canva:



Infogr.am és molt útil per crear de manera ràpida i senzilla infografies i taules interactives. D’igual manera que en les anteriors opcions, per fer infografies has de crear un compte i utilitzar les plantilles que s’ofereixen.
Tutorials Infogr.am:


Genially és una eina de creació de recursos digitals que permet crear infografies, però també animacions, recursos interactius i presentacions. Les opcions que ens interessen per crear infografies amb aquesta eina són les d’infografies verticals o horitzontals que estan explicades en els tutorials. El funcionament és molt similar al del programa Canva.
Tutorials de Genially:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: