19 de març del 2020

House Party

House Party és una aplicació per comunicar-te a distància amb un màxim de 8 persones simultàniament. El fet que estigui sent una aplicació de moda és perquè pots jugar en línia amb les persones amb qui mantens la videoconferència, pots jugar en grup a jocs com el pictionary o el trivial.


Per poder utilitzar l'aplicació primer te l'has de descarregar i omplir les dades amb el teu nom, correu, nom d'usuari, contrasenya i data de naixement. Finalment has de posar el teu telèfon per confirmar que ets una persona real i t'arribarà un sms amb un codi per verificar que hauràs d'introduir. Finalment li dones permís per accedir alts teus contactes i ja el pots utilitzar.

Pots donar opció a què accedeixi als teus contactes de facebook o només als del mòbil. Un cop fet, apareixerà una llista de contactes perquè escollís qui vols afegir i a aquests se'ls hi enviarà una sol·licitud. Seguidament has de donar permís a l'aplicació per gravar vídeo i micròfon, també et pregunta si vols donar permís de localització, però no és necessari per al funcionament de l'aplicació, els altres dos permisos sí que ho són.

Un cop a dins només has de trucar a la persona o les persones amb qui vulguis parlar/jugar (has de clicar al telèfon que hi ha al costat del seu nom) i començarà la videoconferència. A dalt a la dreta de la pantalla t'apareixeran dos daus. Si hi cliques t'apareixerà una llista de jocs. Esculls el joc i comences la partida.


És interessant per poder jugar mantenint una conversa en directa a la vegada, sobretot pels infants perquè puguin jugar amb els seus amics a distància.

House Party iOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: