2 de juny de 2020

Apps per aprendre anglès


Aquests dies es poden aprofitar per aprendre idiomes. Per què no l’anglès? Proposem una llista d’aplicacions per aprendre anglès i aplicacions per aprendre diferents idiomes, inclòs l’anglès.

DICCIONARI

Wordreference
Aplicació gratuïta amb diccionaris en diferents idiomes que permet consultar el significat de les paraules que no es coneixen i escoltar com es pronuncien, també buscar sinònims i conjugar.


APLICACIONS PER APRENDRE ANGLÈS

ABA English
Aplicació que ofereix recursos audiovisuals explicant lliçons de gramàtica en la llengua anglesa amb subtítols per ajudar a la comprensió. Es realitza un test previ per saber el nivell de l’usuari. S’ofereix una versió gratuïta i una de pagament amb la diferència que en la versió gratuïta s’ofereixen menys lliçons que en la de pagament.


English Central
English Central és una app per aprendre anglès. Simplement has de crear un compte i escollir un nivell i apareixeran diferents exercicis que mitjançant vídeos ensenyen noves paraules i frases.


Learn English Grammar
Learn English Grammar ofereix diferents pacs d’exercicis per aprendre anglès (beginner pack 1 i 2, elementary pack 1, 2 i 3, intermediate pack 1 i 2 i advanced 1 i 2). Els exercicis consisteixen a escollir quina és la frase correcta per definir una imatge. L’aplicació conté anuncis.


Pictoword
Joc de vocabulari en el qual l’usuari ha d'esbrinar una paraula a partir de la pista de dues imatges. El banc de paraules està en anglès. Es pot jugar amb tota la família. Conté anuncis.


APLICACIONS PER APRENDRE ANGLÈS I ALTRES IDIOMES

50 idiomes (50 languages)
Aplicació per practicar diferents idiomes. Conté arxius amb frases, arxius d’àudios bilingües, l’abecedari, els números de l’1 al 100, arxius de vocabulari, jocs de vocabulari, proves i traduccions. Per utilitzar aquesta aplicació s’ha de donar permís per accedir a les fotos, al contingut multimèdia i als fitxers del dispositiu. Té en compte quin és el teu idioma matern.


Babbel
Aplicació per aprendre diferents idiomes que et mostra diferents nivells i lliçons. L’aprenentatge funciona per temàtiques i gradualment, primer aprens un vocabulari amb ajuda d’imatges, després el mateix vocabulari el treballes amb el seu significat i finalment aprens a col·locar-lo en una frase.


Duolingo
Aplicació d’autoaprenentatge d’idiomes que funciona amb diferents nivells i etapes, has d’anar superant els exercicis que es proposen per passar a la següent etapa i finalment següent nivell. Pots compatir amb altres usuaris, ja que existeix un rànquing. Esculls l’idioma que vols aprendre, el nivell i l’objectiu, és a dir, quant de temps hi dedicaràs al dia.


Lingualia
Lingualia ofereix cursos d'anglès que s'adapten al nivell de l’usuari, ja que et fa seleccionar el nivell (principiant, elemental, intermedi o no estic segur). Un cop escollit el nivell apareixen diferents lliçons i a dins de cada lliçó hi ha exercicis de vocabulari, gramàtica, fonètica, etc., tot en ordre d’aprenentatge. Els exercicis es poden escoltar i llegir.


Rosetta Stone
Aplicació per aprendre 24 idiomes (àrab, xinès (mandarí), holandès, anglès (americà o britànic), filipí (tagalog), francès, alemany, grec, hebreu, hindi, irlandès, italià, japonès, coreà, persa (farsi), polonès, portuguès (Brasil), Rus, espanyol (llatinoamericà o espanyol), suec, turc i vietnamita.) Et permet fer un aprenentatge personalitzat i descarregar les lliçons per poder treballar fora de línia.


Sounter
Aplicació que funciona com el Duolingo, però no es treballa amb exercicis, sinó que aprens un idioma mitjançant la música. Esculls un videoclip i has de seguir la lletra de la cançó completant les paraules que falten. No està disponible per a Ios.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: