OPOSICIONS

Si vols accedir a l'Administració Pública i no saps per on començar, t'estàs preparant una oposició i necessites trobar informació i lleis per desenvolupar el temaris, vols fer tests per posar a prova els teus coneixements o preparar-te per superar proves culturals o psicotècniques, recorda que a les biblioteques disposes dels materials adequats per aconseguir-ho. A més a més, hem fet una selecció de recursos que pots trobar a internet.

On trobar la teva oposició 
Preparar el temari 
 Temes
  • Temaris. Escola d'Administració Pública de Catalunya. Temes desenvolupats que t'ajudaran a superar les proves per accedir als diferents cossos de la Generalitat de Catalunya. Trobaràs dos apartats: administració general i administració especial, subdividits per la categoria professional a la qual vols accedir. 
  • Temarios y apuntes. Pots trobar tota mena de temaris per preparar-te les oposicions, a més de exàmens. L'estructura de la informació és una mica caòtica però pots trobar recursos interessants.
Tests i exàmens
  • Todo opositores. Tests online en funció del tema que vulguis reforçar. Recopilació de preguntes d'exàmens de diverses convocatòries de l'Administració Estatal, Autonòmica i Local. Podràs veure estadístiques dels teus progressos així com els temes que hauríes de reforçar. Cal registrar-se.
  • Temas y test. Tests agrupats per matèries: la Constitució, Procediment Administratiu, Funcions Públiques i d'altres habituals als temaris. Us recomanen també els apartats Tests oficiales i Supuestos prácticos.
  Tests Psicotècnics
  Tests de cultura general
  • Cultura general.  Tests de cultura general online. La plataforma està basada en un joc on has d'anar passant fases si superes les preguntes. Pots concretar la temàtica que vols treballar, arquitectura, literatura, cultura general, pintura, música ....
Llibreries i editorials especialitzades 
 Recursos per oposicions
Cursos en línia