3 de maig de 2019

El Llindar. Centro educativo de nuevas oportunidades.


Escola de Noves Oportunitats.

El Llindar proposa itineraris educatius i formatius singulars, abordats molt a mesura en escenaris mixtos que integren formació i treball. Estan pensats per a trencar la successió de fracassos i el sentiment de frustració, oferint a cada jove un camí de transició cap a la vida adulta, el retorn al sistema educatiu o l'entrada al món laboral.

Així, poden transitar entre diferents ofertes formatives, des d'una ESO adaptada i flexible, fins a una Formació Profesionalizadora Especialitzada (Nivell 2).

Es treballa amb grups reduïts d'entre 10 i 15 persones. Cada jove rep l'atenció i el seguiment d'un/a educador/a de referència que l'acompanya i l'orienta en tot el seu procés. La selecció de joves i adolescents per als diferents programes es fa per competències.

Un dels valors dels programes és la incorporació de manera transversal d'una orientació i d'un acompanyament subjectiu molt personalitzat i integrador.

Està enfocat a la construcció del projecte vital, formatiu i professional dels adolescents i joves des d'un punt de vista educatiu i de creixement personal. Es treballa la transició a l'educació post-obligatòria i s'incrementa la seva ocupabilitat per a accedir amb millors condicions al mercat laboral.

Per a més informació visita:
Fundació El Llindar
Parc de Can Mercader Ctra. de L´Hospitalet S/N 08940 Cornellà
Phone: 93 377 31 89
Mobile: 636 253 118
Email: info@elllindar.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: