En primer lloc, tindrem una segona edició del Curs de Restauració (Cuina i Sala) que tan bons resultats formatius i laborals ens està donant i, paral·lelament, iniciarem el Curs d'Atenció al Client i E-commerce, que tanta rellevància està prenent actualment.
En el Curs de Restauració oferim dues setmanes de formació pràctica de Cuina i Atenció al Client i E-commerce, a més d'aprendre tècniques de venda, aprendran a gestionar una botiga on-line. A més, oferim orientació laboral per a millorar la situació d'ocupabilitat dels joves.
Com veieu: dos cursos específics, dinàmics i intensos per a joves entre 16 i 29 anys inscrits a Garantia Juvenil! Començaran el 13 de març i finalitzaran el 7 de maig i l'horari és de dilluns a divendres de 9 a 14h.
Si voleu més informació o coneixeu algú que creieu que li pot interessar el programa, no dubteu en contactar-nos! Ens podeu seguir a Instagram (@pice.intermèdia) i a Facebook!
Maria: m.casamitjana@fundaciointermedia.org - 673.676.959
Ana: a.cerqueira@fundaciointermedia.org - 670.439.690
Per a més informació: http://www.fundaciointermedia.org/
En el Curs de Restauració oferim dues setmanes de formació pràctica de Cuina i Atenció al Client i E-commerce, a més d'aprendre tècniques de venda, aprendran a gestionar una botiga on-line. A més, oferim orientació laboral per a millorar la situació d'ocupabilitat dels joves.
Com veieu: dos cursos específics, dinàmics i intensos per a joves entre 16 i 29 anys inscrits a Garantia Juvenil! Començaran el 13 de març i finalitzaran el 7 de maig i l'horari és de dilluns a divendres de 9 a 14h.
Si voleu més informació o coneixeu algú que creieu que li pot interessar el programa, no dubteu en contactar-nos! Ens podeu seguir a Instagram (@pice.intermèdia) i a Facebook!
Maria: m.casamitjana@fundaciointermedia.org - 673.676.959
Ana: a.cerqueira@fundaciointermedia.org - 670.439.690
Per a més informació: http://www.fundaciointermedia.org/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: