2 de juliol del 2018

Cursos de formació gratuïtaDes de fundació Intermèdia us volem presentar els diferents cursos que iniciarem després de l'estiu!

L'objectiu de PICE, és millorar l'ocupació dels joves, de manera gratuïta, entre 16 a 29 anys que no estudiïn ni treballin i que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil (requisit indispensable). Aquests cursos estan impulsant per la Cambra de Comerç de Barcelona.


Els cursos comencen el 12 de setembre i acabant el 6 de novembre, són 185 hores als matins, de 9 a 14 h.

Iniciarem la formació amb una orientació laboral on oferim, per treballar d'ocupació diana, capital competencial i elevar el grau de motivació enfocada a l'acció i definir un objectiu laboral i pla d'acció vital.


Posteriorment, ens iniciarem la formació tècnica amb dues modalitats:


Curs de Cuina, restauració i Sala
Treballem els protocols de serveis, atenció al client i el parament del servei. També faran 2 setmanes de pràctiques de cuina on treballant les diferents tècniques de tallar, netejar i pelar diferents verdures, fruites, peix i carn i elaboraran diferents plats i menús. Complementàriament coneixeran les normes de seguretat, higièniques sanitàries i de manipulació d'aliments.


Curs de Logística i E-commerce
Treballarem les funcions de manutenció, emmagatzematge i previsió de comandes. Amb tècniques Just In Time i de Picking. També obtindran els carnets oficials per manipular càrregues amb traspaleta elèctrica, apilador elèctric, carretó frontal contrapesada i carretó retràctil.

Per a més informació podeu contactar amb Maria i/o Ana.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: