16 de febrer de 2017

L'H.Elecció Jove
¡ Programa d’inserció laboral!
¿Tens entre 18 i 29 anys?
¿Estàs buscant  feina o formació?
¿Vols participar en un programa per millorar les teves oportunitats laborals?
Contacte amb nosaltres per formar part de L'H.Elecció.Jove

628 59 93 53

c/ Belchite, 9-11  08906 L’Hospitalet de Llobregat
(Horari: 9.00h a 20.00 h)


                                                                       
Benvolguts/es,
Us informem que des de la Fundació Salut i Comunitat,  tornem a realitzar el Programa L’H.Elecció.Jove,  programa d’inserció laboral destinat a joves de 18 a 29 anys i dissenyat per afavorir el seu l’apoderament, treballem des d’una metodologia altament participativa per tal de que cada participant es responsabilitzi del seu propi procés d’inserció, sent en tot moment els/les protagonistes del programa.

Els/les professionals, passem a tenir un paper d’acompanyant, orientador, per tal de que el/la jove explori el mercat laboral, descobreixi i prengui decisions sobre el seu futur professional.

Oferim un circuit per blocs d’activitats, en càpsules de continguts diversos per abordar la inserció laboral des de diferents vessants i Vinculació del teixit empresarial per generar intermediació laboral.

Aquest projecte s’enmarca en els projectes Singulars de la cartera de serveis del Pla de Garantia Juvenil del S.O.C. de la Generalitat de Catalunya.

 Tots els dilluns a les 11 h, tenim programada una sessió informativa a la mateixa Fundació. La finalitat és explicar l'objectiu del Programa , així com els continguts, horaris dels grups....Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: