19 de gener de 2017

Curs de formació per a joves aturatsSi vols formar-te i trobar feina, aquesta oferta de cursos et pot interessar i molt.

Insercoop és una empresa sense ànim de lucre que es dedica a la inserció de joves en risc d'exclusió i busca gent entre el 16 i 29 anys que tinguin ganes de formar-se i treballar.

Al febrer comença una formació on els joves podran trobar diferents cursos que s'adaptin  als seus interessos, a més d'un suport i acompanyament en la seva formació, amb visites i un tutor que els orientarà en tot moment i els ajudarà en la seva inserció laboral des de el febrer fins el desembre.
Una condició important que han de tenir  el joves és la d'estar inscrits en el programa de garantia juvenil per poder rebre un incentiu econòmic per la seva  participació en aquesta 
formació.

El dilluns dia 23 de gener entre  les 12 i les 15 h i el dijous 26, entre les 16 i 18 hores es faran sessions informatives sobre aquest cursos. 

Per concretar el dia i l'hora de la seva visita podeu contactar al telèfon: 93 232 41 11 o enviar les vostres dades a aquesta adreça de correu electrònic elopez@insercoop.com
Per més informació: http://insercoop.com/
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: