6 d’abril de 2016

Darrers dies per inscriure’s a la Llançadora d’Ocupació de L’Hospitalet

L’Ajuntament de L´Hospitalet, la Fundación Telefónica i la Fundación Santa María la Real sumen els seus esforços en la lluita contra la desocupació  juvenil, promovent una Llançadora d’Ocupació a la ciutat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.


Serveix per ajudar 25 joves a entrenar una cerca d’ocupació en equip, reforçar les seves competències professionals, millorar l’ocupació i tenir noves possibilitats d’inserció  laboral.

Les persones interessades en participar en aquesta iniciativa disposen fins  al 14 d’abril per fer la inscripció a la web de Llançadores; http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion o bé presencialment a l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de L’Hospitalet (carretera del Mig, 85-87) o a l’Oficina Jove d’Emancipació – Casa dels Cargols (c. del Llobregat, 127 – 141).

La Llançadora per l’Ocupació de  L’Hospitalet  estarà formada per 25 joves  en situació d’atur, amb edats compreses entre els 18 i els 34 anys. Tenen preferència les persones empadronades a la ciutat, tot i que també podem participar  joves de l’entorn metropolità.

Aquestes persones no han de tenir cap perfil formatiu concret, sinó que poden participar joves amb estudis bàsics, els procedents d ela Formació  Professional o que tinguin graus universitaris. De la mateixa manera, no és necessari tenir experiència en un sector laboral concret, amb o sense experiència o amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Les 25 persones que participin en el projecte  faran sessions de coaching i intel•ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; entrenament d’entrevistes personals, elaboració de mapes d’ocupació, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de recursos humans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: