18 de gener del 2016

Oferta de feina: L’Ajuntament ofereix cursos de formació per a l’ocupació .


L’Ajuntament ofereix 60 cursos de formació per a l’ocupació 

La formació compta amb certificats de professionalitat .  

L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet ofereix 60 cursos de formació per a l’ocupació al llarg del 2016 mitjançant diversos programes adreçats a 767 joves, aturats i persones en actiu, que busquen una formació que els permeti l’accés al mercat laboral, la millora de les competències professionals i que els acosti al coneixement empresarial del territori.

Entre l’oferta adreçada a joves hi ha la que ofereix la iniciativa europea Garantia Juvenil de formació i treball a través de diferents programes: programes de formació i inserció (PFI), amb dos cursos específics de cuina i cambrers; Programa integral, amb formació en automoció, instal•lacions elèctriques i creació de pàgines web; programa Singulars, amb l’escola de bàrmans i formació en cocteleria; Joves per l’ocupació, que ofereix cursos de cuina, cambrers, administratius i de comerç i magatzem, i Fem ocupació per joves, que combina l’adquisició d’experiència professional en empreses amb altres de formació i orientació.

Dins dels programes de qualificació professional, destaca la Formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP), adreçada bàsicament a persones desocupades, amb 8 formacions: imatge i so; 2 cursos d’informàtica i comunicacions per a la confecció de pàgines web i aplicacions amb tecnologia web; teleassistència, i 4 cursos de transport i manteniment de vehicles, amb diferents nivells de certificat de professionalitat. Pel que fa a la formació contínua, adreçada principalment a aquelles persones en actiu que volen millorar la seva formació, hi ha 17 cursos formatius en els sectors agroalimentaris, comerç, turisme i hostaleria i metall; i 8 cursos amb una formació transversal en idiomes, formació de formadors, habilitats interpersonals i directives, formació econòmica i financera i construcció de pàgines web.

El programa OqupaL’H, adreçat a joves i a persones aturades de més de 45 anys, compta amb 8 cursos per millorar la formació en competències específiques dins del sector de la química. Els cursos estan orientats cap a les necessitats particulars del mercat de treball en aquest àmbit i tenen certificat de professionalitat.

Finalment, dins dels programes específics de formació especialitzadora, l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació ofereix 2 cursos adreçats a persones desocupades en el sector de la creació de pàgines web i de la neteja, i 3 cursos per a joves dins del programa Casa d’Oficis per les especialitats de cuiners, cambrers i cambrers d’hotel. Pel que fa a la formació adreçada a persones amb malaltia mental, l’Àrea ofereix 2 cursos dins del programa SIOAS-Anem per feina, amb l’objectiu de la inserció laboral d’aquest col•lectiu.

L’oferta formativa es realitzarà a l’edifici de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, a la carretera del Mig, 85, i al nou centre Gornal Activa del carrer de Can Tries, 20. Per a més informació cal adreçar-se al web www.dinamitzaciolocallh.cat o bé a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de carretera del Mig, 85.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: