26 de maig de 2014

Accions formatives per a joves sense el graduat de l'ESO. Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI).

Accions formatives per a joves sense el graduat de l'ESO.  Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). 

Els cursos de PQPI s’adrecen als joves entre 16 i 25 anys sense el graduat de l'ESO. La finalitat d’aquestes accions formatives és oferir al jovent una formació bàsica i professionalitzadora que faciliti la incorporació al món laboral o la continuïtat de l'itinerari formatiu, especialment en la formació professional específica de grau mitjà, un cop superada la prova d'accés. 

Els programes també donen opció, als joves que ho desitgin, de fer una formació complementària per tal d'obtenir el títol de graduat/ada en ESO.

L'objectiu dels programes de qualificació professional inicial és que tots i totes les alumnes assoleixin competències professionals pròpies d'una qualificació de nivell 1 dins l'estructura actual del Catàleg nacional de qualificacions professionals i de la formació professional, com també que tinguin la possibilitat d'una inserció sociolaboral satisfactòria i ampliïn les seves competències bàsiques per prosseguir estudis en els diferents ensenyaments.

Els continguts formatius dels PQPI inclouen una formació teoricopràctica, una formació d’entorn laboral amb pràctiques en empreses del sector i un projecte de síntesi. Promoció Econòmica i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87
(Sortida 15 Ronda de Dalt)
08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona, Sp, UE)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: