4 de desembre del 2013

Webs per fer currículums


Linkedin

La xarxa social professional per excel·lència disposa d’una eina d’exportació en PDF que utilitza les dades més importants de l’usuari per generar un currículum en segons.


Si vols un disseny més colorit i elegant, pots optar per DoYoBuzz. Disposa d’un intuïtiu editor amb plantilles predeterminades i  funcions per editar cada mòdul de forma separada. Ens permet importar les dades des de Linkedin, Viadeo i Facebook. Els resultats poden ser en PDF, Word  i OpenOffice.


També disposa de plantilles predeterminades amb dissenys, els quals poden ser aplicats amb només un clic, també es caracteritza per contar amb petits camps d’edició en HTML per personalitzar al màxim cada secció del currículum. Està disponible en diversos idiomes. Ens permet importar les dades des de Linkedin i Facebook. Els resultats poden ser exportats en PDF, HTML i TXT.


És molt intuïtiu, amb un assistent animat, per anar omplint tots els camps en minuts.

És una plataforma d’edició “pas a pas” amb plantilles. Resume.com és una gran base de dades de currículums que es poden utilitzar com a guia per dissenyar el  propi currículum. Es pot descarregar en format PDF i Word i opcionalment publicar-ho per seguir les ofertes de treball que allà es comparteixen.

No disposa de moltes plantilles per escollir, ni moltes funcions només la possibilitat d’importar dades des de Linkedin i exportar els resultats en PDF i DOCX. Destaca  principalmente per la senzillesa del procés d’edició.És una pàgina web on tens diverses opcions, des de cercar feina, cursos de formació, consells,  oposicions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: