3 d’abril del 2020

Cursos gratuïts d'informàtica

El confinament fa que no pugueu venir a la biblioteca a aprendre amb els cursos d’informàtica, de mòbil i de xarxes socials, així que us fem arribar alguns cursos gratuïts perquè pugueu seguir formant-vos!

L’Ajuntament de Sant Boi organitza una formació gratuïta en línia mitjançant el canal de Youtube Apropa’t a les TIC – Sant Boi Ciutat Educadora. Els cursos es faran per Youtube cada dimarts i dijous des del 2 d’abril fins al 12 de maig.


El mes d’abril ens porta més cursos sobre tecnologia gratuïts. En aquest cas són cursos amb una modalitat de pagament i una de gratuïta. En aquesta pàgina es poden trobar els cursos i les instruccions per fer la modalitat gratuïta.

S'hi ofereixen cursos de la Fundación Telefónica, la Universitat Politècnica de València, la Universidad de Extremadura, la Universidad Autónoma de Madrid, la Universidad Externado de Colombia, la Universidad de los Andes, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Michigan i la Universidad Nacional Autónoma de México.

Un altre curs gratuït que us pot interessar és sobre WordPress, un curs creat per tècnics de Webempresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: