19 de juliol del 2016

S’obre el procés de selecció per participar en el programa d’Innovació en l’Ocupació




L’AJUNTAMENT IMPULSA LA INICIATIVA DINS DEL PROJECTE NODE L'H: INNOVACIÓ EN L'OCUPACIÓ.

La regidoria de govern de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en funcionament el procés de selecció de les persones que participaran en el programa d’Innovació en l’Ocupació, un projecte per millorar l’ocupabilitat de les persones mitjançant accions d’orientació, tutorització, formació per l’empoderament en la recerca de feina i validació de competències.

Aquest programa s’adreça a persones majors de 45 anys i en situació d’atur, amb experiència, formal o no formal, demostrable en les ocupacions d’alguna de les famílies professionals següents: Administració i Oficines, Edificació i Obres Públiques, Transports i Comunicacions i Comerç.

Els requisits per poder participar en el projecte són tenir  45 anys o més,  estar a l’atur i inscrit a l’Oficina de Treball de L’Hospitalet i disposar d’experiència en les famílies descrites.


Per participar en el procés de selecció és necessari inscriure’s dins de la web: http://www.dinamitzaciolocallh.cat/guiaCursos.aspx?id=1, a la sessió informativa prevista per als dies 27 i 28 de juliol a les 9.30 hores, a l’edifici Gornal Activa (carrer Can Tries, 20, L’Hospitalet del Llobregat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: