19 de març del 2015

Anadromes: Xarxa d'itineraris d'inserció sociolaboral a l'Hospitalet de Llobregat


COMENÇA A L’HOSPITALET DE LLOBREGAT UN NOU PROGRAMA D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL ADREÇAT A PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR.
“Anadromes: Xarxa d’Itineraris d’Inserció Sociolaboral a l’Hospitalet de Llobregat” és un programa impulsat per sis entitats del municipi amb àmplia trajectòria en l’atenció a col·lectius en risc d’exclusió social i persones amb discapacitats; Cultura Tretze, Drecera, Ecom, Insercoop, Joves per la Igualtat i la Solidaritat i Recollim. El programa rep la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de l’Obra Social La Caixa.
El programa s’encabeix dins de l’oferta de la Xarxa Anadromes per a la inclusió sociolaboral a L’Hospitalet de Llobregat de la qual formen part les entitats impulsores junt amb altres organitzacions del territori.
La finalitat del programa d’itineraris d’inserció sociolaboral és consolidar un servei de qualitat a persones aturades, incloent persones amb discapacitat, per tal de facilitar el seu accés al mercat de treball i/o cobrir les seves necessites idiomàtiques, tecnològiques i d’habilitats personals. Els serveis prestats contemplen accions d’orientació sociolaboral, formació en tecnologies de la informació i la comunicació, habilitats personals i formació bàsica en idiomes (català, castellà i anglès).
El programa està obert a la ciutat des de novembre de 2012 fins a octubre de 2013 i les persones interessades en participar-hi poden adreçar-se a qualsevol de les entitats impulsores.
 Més informació Anadromes                                             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: