SELE21

Amb aquesta pàgina et volem posar al dia de totes les notícies que surten relacionades amb les proves de selectivitat 2021 i donar-te alguns recursos per preparar-les.

Informació general:
 1. Generalitat de Catalunya. Canal universitats.
 2. Generalitat de Catalunya. Informació sobre les matèries a examinar a la selectivitat 2021.
 3. Generalitat de Catalunya. Calendari de les proves PAU 2021.
 4. Generalitat de Catalunya. Informació dia de la prova.
 5. Has de portar sempre el teu full de matrícula i el DNI, NIE o passaport per tal d'identificar-te en qualsevol moment de la prova a requeriment de qualsevol membre del tribunal. Si necessites acreditar l'assistència a la prova pots sol·licitar el justificant corresponent al president o presidenta del teu tribunal.

 6. Generalitat de Catalunya. PAU 2021. Informació Covid-19En la convocatòria de la prova d’accés a la universitat PAU 2021 es mantindran les adaptacions adoptades en la convocatòria 2020.


Recursos educatius:
 1. L’Associació d’Estudiants de l’Hospitalet ha obert un portal gratuït a la plataforma Classroom per resoldre dubtes sobre la selectivitat amb apunts, esquemes, models d’exàmens corregits i vídeos fets per membres de l’AELH que ja han fet les proves de la selectivitat en anys anteriors.
 2. Preparats, llestos, universitat! Si t’inscrius a la seva pàgina web podràs fer preguntes i et resoldran dubtes. També tenen apunts i consells; alguns els pots escoltar a les seves xarxes socials: TwitterInstagramFacebook i Youtube.
 3. XTEC. Currículum de Batxillerat. Pots consultar-hi el temari de totes les matèries.
 4. Pam. Blog de la selectivitat.
 5. Selectivitat.io. Apunts gratuïts d'acadèmies i compartits de cada assignatura. A més, exàmens resolts, exercicis, vídeos, etc. per ajudar-te amb Batxillerat i Selectivitat 2021.

Consells per estudiar a casa:
 1. Catorze.cat. Consells per estudiar a casa.
 2. Monlau. Tips per estudiar des de casa.
 3. Preparats, llestos, universitat! 8 consells per estudiar per la selectivitatAlguns dels consells que proposen no són possibles de realitzar per la situació actual deguda a la Covid-19.
 4. Stublogs: xarxa i pissarra. Selectivitat 2021: 10 consells per a superar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut/da a Clica i Aprén.
Comenta tot el que consideris oportú: